Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новоолексіївська громада» (код ЄДРПОУ: 04353557) був реорганізований і увійшов до складу Приморської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Новоолексіївська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Приморської громади

Прийняття бюджету на 2018 рік

Дата: 30.01.2018 13:12
Кількість переглядів: 300

                                                              

УКРАЇНА

НОВООЛЕКСІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПРИМОРСЬКОГО РАЙОНУ  ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьомого скликання

Друга (позачергова) сесія

 

РІШЕННЯ

17 січня 2018 року                                                                                   № 20                          

                                      

Про бюджет

сільської об’єднаної територіальної

громади на 2018 рік

 

 Керуючись п.23 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Новоолексіївська сільська рада Приморського району Запорізької області

 

ВИРІШИЛА:

 

         1. Визначити на 2018 рік:

          1.1. доходи бюджету сільської об’єднаної територіальної громади у сумі 13099,985 тис. грн., в тому числі доходи загального фонду сільської об’єднаної територіальної громади 13099,985тис.грн. згідно з додатком №1 цього рішення;

          1.2. видатки бюджету сільської об’єднаної територіальної громади у сумі 13099,985 тис. грн., в тому числі видатки загального фонду сільської об’єднаної територіальної громади  13099,985 грн.

 

        2.  Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів бюджету сільської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами, у тому числі по загальному фонду 13099,985грн. згідно з додатком №3 до цього рішення.

 

        3. Визначити оборотний касовий залишок бюджетних коштів бюджету сільської об’єднаної територіальної громади у сумі  1,0 тис. гривень.

 

       4. Затвердити на 2018 рік  міжбюджетні трансферти згідно з додатком № 5 до цього рішення.

       5. Затвердити перелік захищених статей  видатків загального фонду  бюджету сільської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік за їх економічною  структурою:

                              -оплата праці працівників бюджетних установ;

                              -нарахування на заробітну плату ;

                              -придбання медикаментів та перев'язувальних матеріалів;

                              -забезпечення продуктами харчування;

                              -оплата комунальних послуг та енергоносіїв; 

                              -поточні трансферти місцевим бюджетам ;

                              - трансферти населенню.

 

      6. Затвердити в складі видатків бюджету сільської об’єднаної територіальної громади кошти на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі 11234,304 тис. грн. згідно з додатком №7 до цього рішення.

 

     7. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право виконавчому органу міської ради отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України позики на покриття тимчасових касових розривів місцевого бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов'язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.

       Визначити уповноваженою особою на укладання договорів від імені сільської ради голову виконкому Новоолексіївської сільської ради.

 

      8. Розпорядникам коштів місцевого бюджету забезпечити в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами.

        Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

 

     9. Установити, що у загальному фонді бюджету сільської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік до доходів належать надходження, визначені ст.64 Бюджетного кодексу України;

джерелами формування у частині фінансування є вільний залишок бюджетних коштів, визначений у підпункті 4 частини 1 статті 15 Бюджетного кодексу України щодо місцевого бюджету.

 

     10. Установити, що джерелами формування спеціального фонду бюджету сільської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік у частині фінансування є вільний залишок бюджетних коштів, визначений у підпункті 4 частини 1 статті 15  Бюджетного кодексу України, а також надходження до бюджету розвитку (спеціального фонду) коштів із загального фонду місцевого бюджету.

 

     11. Відповідно до ст. 23, 108 Бюджетного кодексу України, з метою забезпечення своєчасного використання коштів, які надходять до бюджету сільської об’єднаної територіальної громади у вигляді субвенцій з інших бюджетів, у тому числі з Державного бюджету України, і мають суто цільовий характер, та за умови отримання зазначених коштів в обсягах, що перевищують річні планові призначення на поточний рік, ураховуючи періодичність проведення сесій сільської ради, надати право виконавчому комітету  збільшувати  (зменшувати) доходну та видаткову частину місцевого бюджету на суму уточнення обсягів додаткових трансфертів з інших бюджетів й затверджувати розподіл уточнених обсягів коштів між розпорядниками цих коштів з подальшим їх затвердженням  на сесіях сільської ради.

     12. Відповідно до ст. 23 Бюджетного кодексу України доручити сільському голові на підставі наданого відповідного обґрунтування у процесі виконання місцевого бюджету протягом бюджетного року здійснювати своїми розпорядженнями перерозподіл видатків за кодами функціональної класифікації в межах загального обсягу бюджетних призначень між розпорядниками коштів видатків за загальним та спеціальним фондами бюджету сільської об’єднаної територіальної громади з унесенням відповідних змін на черговій сесії сільської ради до додатків рішення сільської ради та переліку об’єктів, фінансування яких буде проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку.

    13. Відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України надати право сільському голові за погодженням з постійною комісією з питань соціально-економічного розвитку  населених  пунктів, інвестиційної  політики,  планування  бюджету, фінансів,  підприємництва  та  торгівлі в межах поточного  бюджетного періоду здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів сільського бюджету на депозитах з подальшим  поверненням  таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду з дотриманням вимог, визначених у Порядку Кабінетом Міністрів України.

     14. Додатки № 1,3, 5,7,9 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

     15. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку  населених  пунктів, інвестиційної  політики,  планування  бюджету, фінансів,  підприємництва  та  торгівлі.

 

 

Сільський голова                                                                 С.І.Дубовик


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua